In 2020 opende Groep Cyriel zijn modernste parel: BrooX, een toegankelijke brasserie, net naast Fort Liezele in Puurs-Sint-Amands. Het opvallende gebouw – met robuuste betonlook en reusachtige glaspartijen – combineert strak design met een huiselijke sfeer. Mark en Hilde voorzagen het concept en de inrichting, waarna Daan en Sijmen de uitbating op zich namen.
Nico, Pauline, Bart en Carmen zorgen voor een warm ontvangst en bedienen hun gasten altijd met een glimlach.
In de keuken werken chef-koks Bert & Dieter samen met vaste medewerkers Bodi, Dimitri, Jarno, Ward en Noah. De dagelijkse focus ligt op de Vlaamse keuken met een moderne twist: van verse suggesties en seizoensgerechten tot zakelijke lunches met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
BrooX is een hotspot in de regio waar iedereen welkom is.
Het uitzicht over het Fort en park vanaf het royale terras geeft een extra dimensie aan de eetervaring. BrooX telt ook twee zalen op de bovenverdieping – elk geschikt voor bijeenkomsten tot 35 personen – en is uitgerust met lift en een grote parking voor makkelijke toegankelijkheid.
Met het kader, de vriendelijke bediening en consistente kwaliteit van de keuken heeft BrooX drie sterke troeven die Groep Cyriel stevig op de kaart zet in provincie Antwerpen.